<h2>Altijd de best passende oplossing</h2>

Over Industry

Industry

 

Industriële toepassingen hebben vaak technisch specifieke eisen die sterk uiteen lopen. Dit vraagt om een brede kennis en inzetbaarheid van materiaal en een hoge mate van flexibiliteit. In de afgelopen 35 jaar realiseerde Appkuns honderden verschillende soorten toepassingen voor onder andere voedingsmiddelen, waterconditionering en design- en transportproducten.

 

Zekerheid van een betrouwbare product 
Appkuns is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kunststof oplossingen voor Industry. We hebben niet enkel kennis van en ervaring met kunststof, maar - nog veel belangrijker- we kennen de specifieke valkuilen, details en eisen van de markt. Hierdoor hebt u niet enkel de zekerheid van een betrouwbare producent, maar ook van een partij die u het onnodige werk uit handen neemt.

Compleet spectrum aan dienstverlening voor industriële toepassingen

Al onze klanten zijn partners in onze missie: beste 'fit for purpose' kunststof producten ontwikkelen op een zo kostenefficiënte en duurzaam mogelijke manier. We geloven daarbij sterk in samenwerken voor de beste oplossing. Hierbij nemen we waar nodig zo veel mogelijk (onnodig) werk uit handen. Naast productie biedt Appkuns u ook hulp door adviesontwerp en product- en matrijsontwikkelingpersonaliseren van producten of logistiek.


Hoe kan kunststof bijdragen in uw industriëel vraagstuk? 
Ook weten hoe slim en efficiënt toepassen van kunststof kan bijdragen in het oplossen van uw industriëel vraagstuk? Of heeft u een idee voor een nieuwe product of onderdeel daarvan en wilt u weten hoe u dit realiseert met behulp van kunststof? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.