<h2>Verpakkingen aansluitend op uw proces</h2>

Over Packaging

Packaging

  

Waar moet volgens u een goede kunststof verpakking zoal aan voldoen? Appkuns weet dat geen verpakking hetzelfde is. De ene keer moet hij met name beschermen, de andere keer moet hij daarbij ook de gebruiker aanspreken, het gebruiksgemak verhogen of het gebruiker risico verlagen en is het ook nog eens een informatiedrager. Het zijn deze verpakkingsvraagstukken waar we onze ervaring en kennis met kunststof en combi-technologieën optimaal kunnen inzetten en het hele proces van ontwerp tot printing en assembleren voor u kunnen verzorgen.

 

Specialist in kunststof verpakkingen op maat
Appkuns is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kunststof verpakkingen op maat. We hebben niet enkel kennis van en ervaring met kunststof, maar - nog veel belangrijker- we kennen de specifieke valkuilen, details en eisen van de markt. Hierdoor hebt u niet enkel de zekerheid van een betrouwbare producent, maar ook van een partij die u het onnodige werk uit handen neemt.

Compleet spectrum aan dienstverlening voor verpakkingen
 

Al onze klanten zijn partners in onze missie: beste 'fit for purpose' kunststof producten ontwikkelen op een zo kostenefficiënte en duurzaam mogelijke manier. We geloven daarbij sterk in samenwerken voor de beste oplossing. Hierbij nemen we waar nodig zo veel mogelijk (onnodig) werk uit handen. Naast productie biedt Appkuns u ook hulp door adviesontwerp en product- en matrijsontwikkelingpersonaliseren van producten of logistiek.

 

Hoe kan kunststof bijdragen in uw verpakkingsvraag? 

Ook weten hoe slim en efficiënt toepassen van kunststof kan bijdragen in uw verpakkingsbehoefte of heeft u een idee voor een verpakking en wilt u weten hoe u dit realiseert met behulp van kunststof? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.