<h2>Schoon en gecertificeerd</h2>

Over Medical

Medical

 

Zoekt u een oplossing voor een medische toepassing, dan hebt u te maken met strenge eisen. U wil niet alleen een schoon product, maar ook rekening houden met zaken als (chemische) reinigbaarheid, slijtvastheid of bijvoorbeeld krasvastheid. Aspecten waar het proces van Appkuns volledig op is ingericht. We zijn ISO 9001 en ISO 13485 gecertificeerd, beschikken over een cleanroom en een ERP systeem voor de track en tracing. Bijna dagelijks realiseren we producten als tandheelkundige hulpmiddelen, diverse meetinstrumenten, chirurgische hulpmiddelen of onderdelen voor medische producten. 

 

Zekerheid van een betrouwbare producent
Appkuns is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kunststof producten voor medische toepassingen. We hebben niet enkel kennis van en ervaring met kunststof, maar - nog veel belangrijker- we kennen de specifieke valkuilen, details en eisen van de medische wereld. Hierdoor hebt u niet enkel de zekerheid van een betrouwbare producent, maar ook van een partij die u het onnodige werk uit handen neemt.

Compleet spectrum aan dienstverlening voor medical

Al onze klanten zijn partners in onze missie: beste 'fit for purpose' kunststof producten ontwikkelen op een zo kostenefficiënte en duurzaam mogelijke manier. We geloven daarbij sterk in samenwerken voor de beste oplossing. Hierbij nemen we waar nodig zo veel mogelijk (onnodig) werk uit handen. Naast productie biedt Appkuns u ook hulp door adviesontwerp en product- en matrijsontwikkelingpersonaliseren van producten of logistiek.


Hoe kan kunststof uw medische toepassingen verbeteren? 
Ook weten hoe slim en efficiënt toepassen van kunststof uw producten kan verbeteren of heeft u een idee en wilt u weten hoe u dit realiseert met behulp van kunststof? 
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.