<h2>Schoon en gecertificeerd</h2>

Ontwerp: specifiek design for manufacturing

Ontwerp: specifiek design for manufacturing - DFM

Een sterk en ergonomisch product is niet alleen belangrijk, maar in uw sector zelfs essentieel. Alle toepassingen die Appkuns maakt, zijn 'designed for manufacturing'. De door uw gewenste toepassing wordt door onze design engineer zo ontworpen dat het naadloos aansluit op uw proces en eisen. Deze engineer is gespecialiseerd in medische toepassingen. Na het vaststellen van uw eisen en wensen maakt hij een ontwerptekening in 2D en/of 3D, indien nodig gevolgd door een werkend 3D-model. Zo krijgt u een optimaal beeld van het uiteindelijke resultaat.
Bent u akkoord met het ontwerp? Dan ontwerpen we de matrijzen. Ook hierbij nemen we alle belangrijke zaken in acht: materiaalcomplexiteit van het product, productcomplexiteit en seriegrootte. Op deze manier hebt u de zekerheid van een langdurige, betrouwbare productie.
Ook krijgt u advies over de materiaalkeuze. Is dit bijvoorbeeld geschikt voor reiniging met alcoholhoudende middelen? Zo hebt u geen onaangename verrassingen achteraf.


Een goed aansluitend ontwerp voor uw medische toepassing?

Een goed product begint bij een goed ontwerp en de juiste keuzes voor de ontwikkeling ervan. Wilt weten hoe u uw medische toepassing uit kunststof kunt realiseren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.